Als er één schaap over de dam is…..

Hallo allemaal,

we zijn weer thuis na een geslaagde dag op de braderie in Walterswald. Hier hebben we vandaag geld ingezameld voor ons goede doel Heifer. En de winnaars zijn bekend!

Iedereen die bij ons naar het aantal brokjes in de glazen pot heeft geraden is natuurlijk razend benieuwd naar het juiste aantal. Er zaten 2050 brokjes in de glazen pot.

Er waren twee deelnemers die slechts 50 brokjes van het juiste aantal af zaten, namelijk de familie Smits uit Driezum met 2000 brokjes en de familie Hoeksma uit Oudwoude met 2100 brokjes. Na loting ging het heerlijke door Haagens gesponsorde pakket naar de familie Hoeksma!

Ook de winnaars van de Hema cadeaubonnen t.w.v. € 10 zijn bekend.
De winnaar van de eerste bon is Danielle Hoekstra en de winnaar van de tweede bon is Freemer Rozema. Alle prijswinnaars gefeliciteerd!

Iedereen heel hartelijk bedankt voor het steunen van ons goede doel Heifer. De tussenstand is € 279,-. Al 3 schapen, we hopen dat de kudde nog groter wordt!

Mocht u nog een donatie willen doen dan is dit mogelijk op rekening nummer NL05RABO0362225028 t.n.v. N.E. Wijbenga o.v.v. fietstocht Rome. Alvast bedankt!