Fietsdagboek zondag 26 juni 2016

  • Route: Anghiari – Assisi
  • Afstand: 100 km
  • Totale tijd: 8,5 uur
  • Fiets tijd: 5,5 uur
  • Weer: wederom warm, 37 graden

Vanmorgen om half 11 vertrokken van de camping met een etappe van 90 kilometer voor de boeg. Het eerste stuk hebben we de route uit het boekje gevolgd. Daarna even een stuk langs de doorgaande weg om wat kilometers te pakken. We willen vanavond niet te laat op de camping aankomen met de familie in aantocht! Ook zou het leuk zijn om nog iets van Assisi te kunnen zien. Vanaf Casa del Diovolo de route van het boekje weer opgepakt om goed uit te komen bij de camping. Als we nog 10 kilometer van de camping zijn belt Marcel dat ze er zijn. Bij aankomst op de camping staat Irma ons al te filmen bij de poort. Bij de camper kunnen we Marcel en Janke weer begroeten, heel fijn om iedereen weer te zien! Even uitgerust en toen naar Assisi geweest in de camper. Hier gegeten op een prachtig binnenplaatsje en nog even rondgekeken. Terug op de camping douchen en snel gaan slapen want het was al vrij laat geworden.

Reacties zijn gesloten.