Fietsdagboek dinsdag 28 juni 2016

  • Route: Massa Martana – Otrícoli
  • Afstand: 55 km
  • Totale tijd: 4 u 45 min
  • Fiets tijd: 3 u 15 min
  • Weer: het begint een beetje voorspelbaar te worden ;) tussen de 35 en 40 graden.

Na weer een heerlijk ontbijtje in het zonnetje om kwart over 10 vertrokken. Vandaag weer een route van 50 kilometer op het programma. Het eerste deel stijgen we geleidelijk naar het plaatsje San Gemini. Hier aangekomen even rondgekeken en gepint. Aangezien het alweer kwart over 11 was op zoek naar een supermarkt. Er werd een Conad aangegeven over 400 meter. Deze hebben we gemist. Dus in hoog tempo afgedaald naar het volgende plaatsje Narni Scalo waar we om 10 voor 12 arriveerden. Bleek de supermarkt ook tussen de middag open te zijn… Boodschappen gehaald en gegeten. Daarna stukje geklommen naar het plaatsje Narni. Daarna nog een klim en we kunnen dalen naar het plaatsje Otrícoli waar onze camping dichtbij ligt. Tijdens de etappe vandaag hadden we weer prachtige uitzichten over het heuvellandschap van Umbrië. Het laatste stukje vanaf Narni dalen we af over de Via Flaminia. Deze weg werd in 220 v. Chr. aangelegd van Rome naar Rimini en was van groot belang voor het romeinse rijk. Om 3 uur op de camping aangekomen waar we een heerlijk zwembad aantreffen. We wachten nog even op ons support team die vandaag naar een waterval zijn geweest en nog even rondkijken in Narni. Als ze er zijn pakken we snel onze zwemspullen en op naar het zwembad. Na het zwemmen nog pannenkoeken gegeten. ‘s Avonds nog thee drinken en niet heel laat gaan slapen.

Reacties zijn gesloten.