Fietsdagboek zondag 19 juni 2016

  • Route: Verona – Montagnana
  • Afstand: 70 km
  • Totale tijd: 5 uren
  • Fiets tijd: 4 uren
  • Weer: De dag begon met veel regen, vanaf 3 uur droog. Temperatuur was 24 graden.

Vanmorgen bij het ontwaken drupte de regen al op de tent… En het werd voorlopig niet meer droog. Dus wij zijn naar binnen gegaan en eerst ontbeten in afwachting van het weer. Het bleef maar regenen. Fietspakjes aangetrokken. Het bleef maar regenen. Uiteindelijk gewapend in regenkleding, nellie in een vuilniszak omgetoverd tot fietsrokje, de elementen getrotseerd. Ondanks de regen lekker gefietst. We hadden vandaag een vlakke route en wind in de rug. Onderweg nog een kopje thee gehaald om weer even op te warmen en later wederom een bermpicknick, meer een oprit picknick. Rond half 6 gearriveerd in het mooie Montagnana. Dit stadje is nog geheel ommuurd. We hebben de tent maar weer opgezet zodat deze kan drogen. Met het risico dat deze morgen weer nat is maar dat zien we dan wel weer. Daarna het stadje in om een hapje te eten. Rond half 10 werd het schemerig, in de kantine van de jeugdherberg nog wat gedronken en daarna gaan slapen.

Reacties zijn gesloten.