Fietsdagboek vrijdag 10 juni 2016

  • Route: Rottweil – Markelfingen
  • Afstand: 105 km
  • Totale tijd: 10 uur
  • Fietstijd: 6,5 uur
  • Weer: heerlijk fietsweer, zonnig

Vandaag de dag heel goed begonnen met een uitgebreid ontbijt in de jugendherberge. Daarna de bagage weer allemaal naar benenden gesjouwd en op de fiets geplaatst. Bij de VVV info ingewonnen over de te volgen route. Het plan was de Schwarzwald – Bodensee route te volgen wat ons tot Donauschingen goed afging. Het nadeel van deze routes is dat je veel extra kilometers maakt omdat je om alle dorpjes wordt heen geleid (net als het knooppunten netwerk in nederland). Daarna het pad kwijtgeraakt zodat we een eigen route moesten vinden waardoor we door bospaden en weiden gefietst hebben. Ook een paar keer door de berm om van een fietspad op de rijksweg te komen. Maar goed, ook vandaag weer onze bestemming bereikt, dit was Radolfzell. Daar aangekomen begon de zoektocht naar een camping. Radolfzell bleek er geen te hebben waardoor we na veel rondvragen in Markelfingen op de camping zijn beland, zo’n 6 kilometer verderop. In recordtijd tent opgezet, gegeten, gedoucht en toen was het donker. Dus zijn we gaan slapen.

Reacties zijn gesloten.